dijous, 9 de maig del 2013

FILOSOFIA DEL VIATGE

Barcelona

Fins al moment, la nostra filosofia de treball fent entrevistes a la secció “Blogs” d’Etselquemenges ha estat totalment “slow”; és a dir, de manera presencial, a casa de l’autor si ha estat possible i sense cap tipus de pressa, deixant-nos endur per una bona conversa plena de sinceritat. Per tant, teníem molt clar que en aquest projecte volíem seguir la mateixa línia per acostar-nos realment a les persones que coneixerem. Així doncs, les dues pautes que ens hem marcat són les següents:

Viatge sostenible: que, per a nosaltres, significa penjar-nos la motxilla i viatjar amb un tiquet InterRail fent una ruta física i pausada que travessi el continent. El tren ens permetrà recórrer el territori per anar-nos impregnant del canvi paisatgístic i arquitectònic de cada país i ens transportarà a una velocitat que ens deixarà assimilar els canvis. I la motxilla ens donarà la flexibilitat d’adaptar-nos a les situacions i els canvis que sorgeixin.

Immersió cultural: per altra banda, trobem molt important el fet de poder-nos impregnar de la cultura autènticament local de tots els pobles i ciutats que visitem. Així que ens intentarem allotjar a casa de tots els bloguers que vulguin o puguin, i que siguin ells els que ens acompanyin a fer la seva ruta saludable per cada ciutat. D’aquesta manera, volem descobrir els llocs que freqüenten les persones que porten una vida saludable en tots aquests països europeus.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada