dijous, 6 de juny del 2013

LONDRES II

Bloguer i recomanacions

Només te 22 anys i fa tan sols un any que va començar el blog però ja te més de 7000 visites al dia
Us preguntareu com és possible això. La raó és tan senzilla com profunda. La nostra bloguer ara farà uns 2 anys va patir una greu malaltia que la obligava a estar el 90% del seu temps al llit, i com que la medicina convencional no li donava respostes va investigar incansablement fins a descobrir el poder de l’alimentació sobre la salut. Dos anys després i havent tret de la seva alimentació el gluten, els làctics, els productes animals i els sucres és de les persones que desborda més energia, vitalitat i motivació que hem conegut! I això és el que transmet al seu blog a través de receptes senzilles i deilicioses. De fet porta tanta marxa que fent-nos les visites per la ciutat casi no la podíem seguir!
Durant el temps que ens ha pogut dedicar ens ha ensenyat: el seu mercat preferit, on ens ha presentat tots els paradistes que visita habitualment; alguns dels restaurants i cafès sorprenents dels que us parlàvem al post anterior i finalment a casa seva on hem cuinat conjuntament una lasanya  crudivegana i uns moniatos rostits amb herbes. Dues receptes tan fàcils com boníssimes.
Ho voleu veure de prop?
--
She’s only 22 years old and started the blog less tan one year ago but she already has 7000 views a day.
You may wonder how is that possible. The reason is as simple as deep. 3 years ago, our blogger had a really serious and unknown illness that forced her to stay in bed 90% of her time suffering pain. As the conventional medicine didn’t give her answers she started a tireless investigation till discover the power of food in our health. Two years later and having changed  to a gluten-free, diary-free, meat-free and sugar-free diet is one of the most energized, vital and motivated persons we have ever known! And that is what she transmits on her blog through simple and delicious recipes. Actually visiting London we almost couldn’t follow her !
During the time she could spend with us, she showed us: Her favorite market, and she introduced us all the shopkeepers that she visits often; some of the surprising restaurants and cafes which we talked about in the latest post, and finally to her house where we all together cooked a raw lasagna and some roasted sweet potatoes with herbs. Two recipes as simples as BONÍSSIMES (delicious)
Would you like to see it closely?


- Entrevistant a la bloguer en un cafè raw on ella ens va citar -

- La "Living pizza" completament raw, recomanada per la nostra bloguer -


- Us presentem la nostra bloguer de Londres -

-  Hamburguesa vegetal -

- Entrepà d'hummus i remolatxa amb herbes aromàtiques i amanida -

-  Mireu quanta felicitat desprenen l'equip d'aquest cafè raw recomanat -

- Patés de bolets ecològics i artesans -

- Productes ecològics per tot arreu, quina meravella! -

- Sucs i "smothies" amb herba de blat-

- Com trituraven l'herba de blat -

- Espectaculars hamburgueses vegetals per emportar: 
Sola amb ceba i amanida, amb pa i amanida 
o amb amanides variades i patares al forn -

- Pastissos sense gluten, sense blat, sense làctics,
 sense ous, sense sucres i boníssims! -

- Parada del mercat on trobar especialitats libaneses 
vegetarianes i realment delicioses-

- "Pack" vegetarià per emportar , quina pinta eh!-

- Parada on venien variats de cereals ecològics, molt originals,
 boníssims i alguns d'ells també sense gluten ni sucre! -

- La nostra bloguer ens mostra algunes de les seves verdures preferides -

- Bròquil blau -

- Pastanagues negres -

- Alls vermells i carbassons grocs -

- Variat de tomàquets -

- Moniatos, els predilectes de la nostra bloguer i patates negres -

- Establiment d'olives recomanat -

- Les preferides de la nostra bloguer -

- Sí, aquesta és la casa de la nostra bloguer! -


- A la feina! -

- Moniatos rostits amb herbes i espècies i lasanya curdivegana,
 aquests són les especialitats fàcils i delicioses 
que vam preparar conjuntament -

- Grans vistes al Tàmesis i de tot Londres des de les finestres del menjador -

- Així de natural -

- L'equip Boníssim Europa amb la nostra bloguer de Londres -

- Restaurant recomanat -

- Curry d'arròs i moniatos amb llet de coco i anacards, boníssim! -

- Postre sorprenent d'arròs salvatge amb coco i mango, un descobriment! -

- Cafè recomanat, amb uns "smothies" saludables 
i la nostra amiga Anna, que podriem dir que 
va ser l'espurna d'aquesta fantàstica
 aventura saludable -

10 comentaris:

  1. Hola boníssims! quines ganes que tinc de tornar a Londres després de tot això que ens heu explicat...
    Fa dies que us segueixo pel facebook però com que estic amb els examens finals no tenia gaire temps per visitar el vostre blog. Però a partir de dilluns em tindreu sovint per aquí, m'agrada molt el vostre projecte i de fet us acabo de posar el meu granet de sorra a Verkami ;)
    Per cert, les fotografies són precioses!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bet! :D Moltes gràcies pel suport i l'aportació! quina il·lusió ens fa rebre comentaris de que el projecte interessa i que t'entren ganes de tornar a Londres ;) això es bona senyal! La veritat és que Londres ens va encantar! hi ha opcions saludables per a tots els gustos, creences i intoleràncies o al·lèrgies! Receptes sorprenents i molt bones! i molts racons a descobrir :) És una ciutat que no para! Estarà tot documentat a la Guia, que ja estem realitzant! :)

      Elimina
  2. Hola!!

    Com podem saber el nom dels bloggers i els llocs on mengeu? Ho he intentat buscar, però no me'n he sortit!

    Gràcis i felicitats...molt guai!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Clara! :) Moltes gràcies! ens encanta i anima veure que el projecte interessa! Doncs els noms dels bloguers es revelaran a la revista digital www.etselquemenges.com on publicarem mensualment, a partir de Setembre, totes les entrevistes que hem estat realitzant durant aquest mes. I els llocs on hem menjat, estem realitzant la Guia de l'Europa Saludable, que si vols formar part del projecte i rebre la guia, fent una petita aportació al Verkami, la podràs obtenir! :) http://www.verkami.com/projects/5580-bonissim-europa

      Elimina
  3. CONGRATS x la feina q feu!! M'encanta tot el q expliqueu i el q pengeu però el q m'agrada més són les fotos, són espectaculars . . . et fan venir ganes de menjar, viatjar, conèixer els llocs . . . M'heu animat a entrar a Verkami i fer una petita aportació. Tan de bo el projecte arribi a bon fi i q tingueu molt d'èxit. Seguiu penjant i comentant please!!
    Gràcies,
    Elisabet

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Elisabet! :D ens encanta sentir que t'entren ganes de viatjar i conèixer llocs! Moltíssimes gràcies per voler formar part del projecte! i tant que seguirem penjant i publicant, això acaba de començar! ;)

      Elimina
  4. Wild Food Cafe és el millor lloc per menjar sa i carregar-te d'energies positives! Doncs el seu equip fa que et sentis com a casa i cuinen uns plats increïbles plens d'amor i afecte. He tingut molta sort de conèixer-los en persona i viure una experiència inoblidable! Espero que la vostra també ho hagi estat... Living pizza, xocolata i bombons artesans, impressionants smoothies...
    Abraçades a Jivan, Roberto, Indre, Attila, Sebastian, Ben, Dor, Joel, Aiste i tots els altres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola EcoAlquimias doncs la veritat es que ens va encantar el Wild Food Cafe! tant el menjar com les persones que hi treballaven! i la filosofia del restaurant! es respirava un bon ambient i frescor! i això es transmetia als plats. I tant! quins smoothies i bombons! ho vam provar tot! ;) Amb ganes de tornar-hi quan tornem a estar per Londres! Moltes gràcies per el teu comentari!

      Elimina
  5. Hello there, lovely blog! Just curious, what is the name of the blog of the blogger you have interviewed? Sorry if I have missed it.

    ResponElimina
  6. Hola,

    podríeu donar el nom del blog d'aquesta noia de Londres? m'interessaria molt mirar-lo i no ho trobo en el vostre post. gràcies!

    ResponElimina