dimecres, 12 de juny de 2013

PARÍS

Entorn i recomanacions

Us agradaria conèixer la vessant ecològica i més local de París? Hem descobert opcions interessantíssimes i aptes per a totes les butxaques!

El nostre pas per París ha estat fugaç perquè no hi hem entrevistat cap bloguer. Però ens hi hem aturat perquè la nostra primera bloguer (Provença francesa) hi va sovint a fer assessorament a diversos restaurants, per tant no ens volíem perdre les seves recomanacions. Tan d’un petit restaurant macrobiòtic molt entranyable amb estètica francesa situat en una zona amb molt d’ambient als vespres, com un dels restaurants bio de referència a París, que si hi aneu no us podeu perdre de cap manera així com altres recomanacions de botigues i establiments que també inclourem a la guia.
En aquest  restaurant bio de referència destaquem que de la cinquantena d’opcions que tenia el bufet (diumenges serveixen bufet) totes menys 2 eren lliures de gluten i làctics! com veureu la presentació del menjar segueix l’elegància i delicadesa de la cuina francesa, i sí, tot estava realment boníssim! i a preu raonablement assequible.
Us deixem també amb algunes de les imatges amb que vam topar durant aquesta curta estada.
--
Would you like to know the organic and local side of Paris? We discovered really interesting options!
Our visit to Paris was fleeting because we didn’t interview any blogger. But we stopped there because our first blogger (French Provence) visits the city quite often to advice several organic restaurants, so we didn’t want to miss her recommendations. From a small and endearing macrobiotic restaurant  located in a really night popular area, to one of the refereed organic restaurants in Paris, which you really can’t miss if you visit the city. And also other interesting recommendations that we will include to our healthy guide.
In this refereed organic restaurant we highlight that, from fifty options of the buffet all of them least two were both gluten and diary free! As you can see, the presentation of the food follows the French cuisine elegance and delicacy, and yes, everything was just delicious! And in a reasonably affordable price.
We let you with some images of what we saw during this short visit.
















dijous, 6 de juny de 2013

LONDRES II

Bloguer i recomanacions

Només te 22 anys i fa tan sols un any que va començar el blog però ja te més de 7000 visites al dia
Us preguntareu com és possible això. La raó és tan senzilla com profunda. La nostra bloguer ara farà uns 2 anys va patir una greu malaltia que la obligava a estar el 90% del seu temps al llit, i com que la medicina convencional no li donava respostes va investigar incansablement fins a descobrir el poder de l’alimentació sobre la salut. Dos anys després i havent tret de la seva alimentació el gluten, els làctics, els productes animals i els sucres és de les persones que desborda més energia, vitalitat i motivació que hem conegut! I això és el que transmet al seu blog a través de receptes senzilles i deilicioses. De fet porta tanta marxa que fent-nos les visites per la ciutat casi no la podíem seguir!
Durant el temps que ens ha pogut dedicar ens ha ensenyat: el seu mercat preferit, on ens ha presentat tots els paradistes que visita habitualment; alguns dels restaurants i cafès sorprenents dels que us parlàvem al post anterior i finalment a casa seva on hem cuinat conjuntament una lasanya  crudivegana i uns moniatos rostits amb herbes. Dues receptes tan fàcils com boníssimes.
Ho voleu veure de prop?
--
She’s only 22 years old and started the blog less tan one year ago but she already has 7000 views a day.
You may wonder how is that possible. The reason is as simple as deep. 3 years ago, our blogger had a really serious and unknown illness that forced her to stay in bed 90% of her time suffering pain. As the conventional medicine didn’t give her answers she started a tireless investigation till discover the power of food in our health. Two years later and having changed  to a gluten-free, diary-free, meat-free and sugar-free diet is one of the most energized, vital and motivated persons we have ever known! And that is what she transmits on her blog through simple and delicious recipes. Actually visiting London we almost couldn’t follow her !
During the time she could spend with us, she showed us: Her favorite market, and she introduced us all the shopkeepers that she visits often; some of the surprising restaurants and cafes which we talked about in the latest post, and finally to her house where we all together cooked a raw lasagna and some roasted sweet potatoes with herbs. Two recipes as simples as BONÍSSIMES (delicious)
Would you like to see it closely?


- Entrevistant a la bloguer en un cafè raw on ella ens va citar -

- La "Living pizza" completament raw, recomanada per la nostra bloguer -


- Us presentem la nostra bloguer de Londres -

-  Hamburguesa vegetal -

- Entrepà d'hummus i remolatxa amb herbes aromàtiques i amanida -

-  Mireu quanta felicitat desprenen l'equip d'aquest cafè raw recomanat -

- Patés de bolets ecològics i artesans -

- Productes ecològics per tot arreu, quina meravella! -

- Sucs i "smothies" amb herba de blat-

- Com trituraven l'herba de blat -

- Espectaculars hamburgueses vegetals per emportar: 
Sola amb ceba i amanida, amb pa i amanida 
o amb amanides variades i patares al forn -

- Pastissos sense gluten, sense blat, sense làctics,
 sense ous, sense sucres i boníssims! -

- Parada del mercat on trobar especialitats libaneses 
vegetarianes i realment delicioses-

- "Pack" vegetarià per emportar , quina pinta eh!-

- Parada on venien variats de cereals ecològics, molt originals,
 boníssims i alguns d'ells també sense gluten ni sucre! -

- La nostra bloguer ens mostra algunes de les seves verdures preferides -

- Bròquil blau -

- Pastanagues negres -

- Alls vermells i carbassons grocs -

- Variat de tomàquets -

- Moniatos, els predilectes de la nostra bloguer i patates negres -

- Establiment d'olives recomanat -

- Les preferides de la nostra bloguer -

- Sí, aquesta és la casa de la nostra bloguer! -


- A la feina! -

- Moniatos rostits amb herbes i espècies i lasanya curdivegana,
 aquests són les especialitats fàcils i delicioses 
que vam preparar conjuntament -

- Grans vistes al Tàmesis i de tot Londres des de les finestres del menjador -

- Així de natural -

- L'equip Boníssim Europa amb la nostra bloguer de Londres -

- Restaurant recomanat -

- Curry d'arròs i moniatos amb llet de coco i anacards, boníssim! -

- Postre sorprenent d'arròs salvatge amb coco i mango, un descobriment! -

- Cafè recomanat, amb uns "smothies" saludables 
i la nostra amiga Anna, que podriem dir que 
va ser l'espurna d'aquesta fantàstica
 aventura saludable -

dilluns, 3 de juny de 2013

LONDRES I

Entorn

Si mengeu sense gluten, sense blat, sense làctics, sense sucre, sou vegans o crudivegans... Londres és la vostra ciutat

Tot i que la seva cuina tradicional no tingui massa bona premsa de saludable, no us en refieu a l’hora de fer judicis prematurs. Perquè existeix un corrent saludable molt potent, creatiu i en expansion que no us podeu perdre!

El més interessant, segons la nostra bloguer i que nosaltres després d’haver-hi estat corroborem, és que aquests restaurants majoritàriament no són adaptacions saludables de la tradició autòctona com pot passar a casa nostra, sinó que són conceptes de restaurants innovadors i creatius creat des de zero. Aquest fet els dona una gran atractiu per la seva frescor d’idees i propostes. Una d’aquestes noves característiques és que tots ells tenen molt en compte les diferents maneres d’alimentar-se: ja sigui per intoleràncies o per convicció. I hi tenen sensibilitat tan a l’hora d’elaborar els menús i les cartes on hi hagi opcions equitatives per a tothom, com a l’hora d’indicar-ho i especificar-ho clarament des del primer moment.

Si teniu pensat viatjar a Londres, us agrada el menjar saludable i voleu conèixer conceptes nous i interessants us recomanem moltíssim que visiteu els llocs que recomanarem a la futura guia saludable Boníssim Europa. Ajudeu-nos a fer-ho possible amb el verkami i us recompensarem amb un exemplar de la guia!
De moment us deixem amb algunes fotografies del nostre punt de vista de la capital britànica.
--
If you eat gluten-free, wheat-free, diary-free, sugar-free, you are vegan or raw vegan... London is definitely your city!
Although their traditional cuisine doesn’t have a strong healthy reputation, do not rely on making premature judgments. Because there is a strong, creative and expanding healthy steam  worth knowing!
According to our blogger, and after being there we can corroborate it, the most interesting fact is that all those restaurants mainly aren’t healthy adaptations of the local tradition, as it can be in the Catalan/Mediterranean culture, instead of that  they are innovative new restaurant concepts creates form zero which gives them interest for their new ideas and proposals. One of these new features is that most of them take in account all the different ways of eating; including intolerances and convictions. And you can feel this sensitivity from the menus where there is always option for everyone, to the way of telling it which is always really clear and understandable from the beginning.
If you are thinking to travel to London, you like the healthy food, and you want to know new and interesting concepts we strongly recommend you to visit all the places we are going to include into the Boníssim Europa healthy guide. Help us to make it possible through our crowd funding project and we will reward you with a copy of the guide!
For the moment we let you with some pictures of our point of view of the British capital




























I per acabar us deixem amb la carta d'un d'aquests restaurants...